Na de rondleiding en proeverij lekker uiteten? - Wij adviseren de volgende adressen

Wil je na de rondleiding en proeverij aansluitend nog lekker uiteten in de buurt. Dan kunnen wij een aantal eetgelegenheden adviseren binnen een straal van 10 kilometer van onze distilleerderij. Alle locaties hebben iets bijzonders, waardoor het aansluit bij de beleving die wij bieden. 

Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda – afstand 4 kilometer

Een smaakbeleving uit duizenden. Onder leiding van chef Roeland Schaap toveren ze elke maand weer een nieuw menu op tafel. De menu’s worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten. Je kan kiezen uit een 4 of 5 gangen diner, met bijpassende wijnen.

Paviljoen Flonk – afstand 2 kilometer

Paviljoen Flonk is het nieuwe restaurant nabij aan het prachtige Oldambtmeer in Finsterwolde. Bij Flonk kan je rondleiding en proeverij in onze distilleerderij levenslustig genieten aan het Oldambtmeer. Op een mooie zomeravond lekker op het terras, uitkijken over het water.  

Restaurant Bij Sjef in Winschoten – afstand 6 kilometer

Eten ‘Bij Sjef’ is een culinaire verrassingstocht waarbij je zelf het aantal gangen bepaalt. Terwijl je zelf de drankjes inschenkt en geniet van een heerlijk broodje gaat jouw gastheer voor aan het werk. De open keuken staat midden in het restaurant en daarmee wordt de avondje uit een ware beleving. Een prachtige afsluiting van de rondleiding en proeverij!

Brasserie Old School – afstand 2 kilometer

Heerlijk lunchen en dineren op een unieke locatie in een sfeervolle ambiance. Brasserie Old School is gevestigd in een prachtig schoolgebouw (1869), gelegen aan de sluis van Midwolda met groot terras en weids uitzicht over het Oldambtmeer! Door het hoge originele plafond en de hoge gietijzeren ramen is de authentieke sfeer en de vele historische details mooi behouden gebleven.