Bezoek Groninger Genever Stokerij

Zin in een dagje weg met vrienden of familie? Kom langs in onze distilleerderij/ jeneverstokerij voor een rondleiding en/of proeverij, workshop of uitje met je vriendengroep, team of bedrijf. Onze stokerij is op afspraak open voor bezoek. 

Groninger Genever Stokerij midden in de Graanrepubliek
De distilleerderij is gevestigd in streekboerderij De Zelfmakerij. Op de deel van deze Oldambtster boerderij verrijst een waar dorpsplein met authentieke huisjes, waaronder een jeneverdistilleerderij. In de distilleerderij wordt op ambachtelijke wijze jenever gestookt volgens eeuwenoude kennis, in een eigen ontworpen Alambikketel. Voor een sterke en karaktervolle jenever met meerdere smaaklagen; voor een moment van reflectie.

Groninger Genever Stokerij

  • Kromme Elleboog 22, 9682 XH Oostwold
  • +31 6 21 81 67 00
  • info@groningergeneverstokerij.nl

Vragen over een rondleiding of proeverij bij onze distilleerderij. Of wil je jenever kopen of inkopen?

Wij helpen je graag.

Ons team

Jeneverstokerij in Groningen

Zarko Nesic

Meesterstoker

Meesterstoker van Groninger Genever Stokerij is niemand minder dan Zarko Nesic. Een begrip in stookland, met zijn jarenlange kennis weet hij steeds weer kwaliteit jenevers te stoken met meerdere smaaktonen.

Jeneverstoker in Groningen

Freek Kupers

(Onrust)stoker

Wijn en bier maken kan hij al. Beginnend stoker Freek Kupers leert het vak de meester(stoker). Kennis + nieuwsgierigheid en lef worden op deze manier prachtig combineert, wat interessante jenevercombinatie oplevert.

Inkoop en organisatie bij Groninger Genever Stokerij

Henriëtte Davelaar

Organisatie en zo

Wil je onze distilleerderij bezoeken voor een rondleiding of proeverij etc. Of wil je jenever kopen of inkopen? Henriëtte regelt het…

Sandra Nesic - outdoor cooking - rond

Sandra Nesic

kok - outdoor cooking

Met respect voor de seizoenen weet Sandra de puurste gerechten te bereiden, gebruikmakend van oorspronkelijke tradities en lokale ingrediënten, het liefst uit eigen tuin. 

Volg ons om op de hoogte te blijven van ons verhaal