Bezoek Groninger Genever Stokerij

Zin in een dagje weg met vrienden of familie? Kom langs in onze distilleerderij/ stokerij voor een rondleiding en proeverij, workshop of uitje met je vriendengroep, team of bedrijf. Onze stokerij is op afspraak open voor bezoek. 

Groninger Genever Stokerij midden in de Graanrepubliek
De distilleerderij is gevestigd in streekboerderij De Zelfmakerij. Op de deel van deze Oldambtster boerderij verrijst een waar dorpsplein met authentieke huisjes, waaronder een distilleerderij. In de distilleerderij wordt op ambachtelijke wijze jenever, likeur en whisky gestookt volgens eeuwenoude kennis, in een eigen ontworpen Alambikketel. Voor een sterke en karaktervolle drank met meerdere smaaklagen; voor een moment van reflectie.

Groninger Genever Stokerij

Vragen over een rondleiding of proeverij bij onze distilleerderij. Of wil je jenever, likeur of whisky kopen of inkopen?

Wij helpen je graag.

Ons team

Jeneverstoker in Groningen

Freek Kupers

Meesterstoker

Meesterstoker van Groninger Genever Stokerij is Freek Kupers. Freek in 2012 jaar begonnen met het brouwen van bier en stoken van likeuren. Maar maakte toen de overstap naar het echte werk, namelijk het stoken van jenever en whisky. Van moonshiner naar meesterstoker. Tijdens een rondleiding of proeverij weet hij menigeen te inspireren. 

Mob: 06-41404666

Inkoop en organisatie bij Groninger Genever Stokerij

Henriëtte Davelaar

Organisatie en zo

De herkenbare communistische huisstijl komt uit de koker van Henriëtte. Zij schreef het verhaal van Stien, Hendrik, Wigbolt, Freek en Arend. Een ode aan de Graanrepubliek. Henriëtte regelt alles achter de schermen. Van het vastleggen van de rondleidingen tot het maken van de etiketten. Voor vragen kan je altijd bij haar terecht: 

Mob: 06-21816700

Volg ons om op de hoogte te blijven van ons verhaal